Información

292

 

Recursos i Serveis Tècnics Informàtics, S.L. Iniciem les nostres activitats l’any 1990, informatitzant tot tipus d’empreses, tant a nivell d’equipament maquinari com d’instal·lació i configuració del programari necessari, i també proporcionant tot el suport tècnic necessari per mantenir i millorar aquestes instal·lacions.

Precisament aquest últim punt relatiu al servei tècnic, ens va portar el 1991, a augmentar el nostre àmbit cobrint les reparacions i incidències de comerços del nostre mateix sector, establint així el departament de Laboratori Especialitzat per a Empreses d’Informàtica, i un any després, intuint la importància que cobrarien les comunicacions en l’actualitat, afegim a les prestacions donades, la de Tècnics en Xarxes i comunicacions, que complementava els nostres serveis al punt de poder proporcionar als nostres clients un suport global per al seu sistema informàtic

Actualment comptem amb un equip de professionals preparats i consolidats en qualsevol aspecte del sector:

ordinadors, impressores, portàtils, plotters, fotografia digital, etc.

El nostre principal objectiu és proporcionar als nostres clients les solucions òptimes a les seves necessitats informàtiques. Per a això, posem a la seva disposició tots els mitjans tècnics i humans, acompanyat d’un servei altament personalitzat.

Cobrim tant a empreses de nova creació com a les ja establertes, bé siguin pimes, organismes, o fins i tot particulars.

Amb una clara vocació d’atenció i servei al client, la nostra meta és aconseguir que augmenti la rendibilitat de la seva empresa, en fer la seva inversió informàtica.